Ο Χέρμαν Βίλχελμ Γκαίρινγκ (γερμ. Hermann Wilhelm Göring) (* 12 Ιανουαρίου 1893 στο Ρόζενχαϊμ της Γερμανίας, † 15 Οκτωβρίου 1946 στη Νυρεμβέργη, αυτοκτόνησε) ήταν από τους γνωστότερους γερμανούς πιλότους του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, εθνικοσοσιαλιστής πολιτικός με μεγάλη επιρροή και καταδικασμένος εγκληματίας πολέμου. Κατά την διάρκεια της εξουσίας των εθνικοσοσιαλιστών, ο Γκαίρινγκ εξελίχθηκε μετά από τον Αδόλφο Χίτλερ – τουλάχιστον στο μάτι της δημοσιότητας – δεύτερος σημαντικός πολιτικός του κράτους. Επικεφαλής της επανιδρυθείσας γερμανικής αεροπορίας, της Λούφτβαφφε, την οποία κυβερνούσε σχεδόν ως προσωπικό φέουδο, ο Γκαίρινγκ υπήρξε επίσης Υπουργός Εσωτερικών και Πρωθυπουργός του ομόσπονδου κρατιδίου της Πρωσίας, θέσεις από τις οποίες ίδρυσε την Γκεστάπο και τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης για πολιτικούς αντιφρονούντες, υπεύθυνος του τετραετούς πλάνου επανεξοπλισμού από το 1936, και από τους κύριους ιθύνοντες της εκκαθάρισης των SA και των αναίμακτων προσαρτήσεων της Αυστρίας και της Σουδητίας το 1938. Η τερατώδης φιλοχρηματία, η επιδεικτικότητα αλλά και η φιλοδοξία του ήταν γνωστή σε ολόκληρο το Ράιχ.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι αποτυχίες της Λούφτβαφφε από το 1941 και ύστερα, καθώς και εσωκομματικές αντιπαλότητες, οδήγησαν στην σταδιακή μείωση της δύναμής του, ιδιαίτερα εις όφελος των SS. Μετά το τέλος του Β΄ παγκοσμίου πολέμου και την ήττα της Γερμανίας συνελήφθη απο τους αγγλοαμερικανούς. Κατά την διάρκεια της περιβόητης Δίκης της Νυρεμβέργης έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους δικαστές και τους κατήγορούς του. Αυτοκτόνησε σε φυλακή της Νυρεμβέργης τον Οκτώβριο του 1946, λίγες ώρες πριν από την εκτέλεση του, αφού είχε καταδικαστεί σε θάνατο.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο από εκδήλωση στην Ιταλία της Forza Nuova(ιταλικής ακροδεξιάς οργάνωσης)όπου συγκεκριμένα στο 3:27 ο κύριος Μιχαλολιάκος χρησιμοποιεί τα λόγια του Χέρμαν Βίλχελμ Γκαίρινγκ στη δίκη της Νυρεμβεργης:Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει.Τελικά τα φιλοναζιστικά παραληρήματα δεν είναι αποτέλεσμα καποια νεανικής επιπολαιότητητά του όπως ισχυρίζονται ορισμένοι τελευταία,αλλά ιδεολογική τοποθέτηση της χρυσής αυγής.Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στη σχέση της χιτλερικής Γερμανίας με το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα εκτός φυσικά όλων των άλλων εγλημάτων κατά της ανθρωπότητας τα οποία διέπραξε.Δεδομένης της πλήρης αποχής της Χρυσής Αυγής από κάθε προσπάθεια αντίστασης κατά του τραπεζικού και διεθνούς επειχειρηματικού κατεστημένου είναι προφανής ο παραπλανητικός και σκοτεινός ρόλος της στην προσπάθεια του ελληνικού λαού γαι απελευθέρωση.

                                                     ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Advertisements