Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε πώς η Wall street χρηματοδότησε τους ναζί.Σήμερα θα επεκτείνουμε αυτη μας την μικρή έρευνα.

 

Ευρωπαϊκή ‘Ενωση . Οι λαοί της Ευρώπης επιτέλους ενωμένοι για την ασφάλεια ,την ειρήνη ,την ευημερία.  Ετσι  έχουν όμως τα πράγματα;;  Γιατί όλο και περισσότεροι έχουμε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά ,ότι περίεργοι βρυχηθμοί ακούγονται κάτω  από την προβιά του αρνιού;;

Aπό την εποχή των Σταυροφοριών μέχρι τον Απρίλιο του 1941 η Ελλάδα υπήρξε κατ’επανάληψη  στόχος εξανδραποδισμού από τους ισχυρούς της Ευρώπης .  Τελευταίο σχεδιό τους είναι το κοινο νόμισμα που σκοπό έχει να οδηγήσει σε ένα ευρωπαϊκό δικτατορικό υπερκράτος. Ποιοί είναι οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου ;   Η Ράϊχσμπανκ ,η  γερμανική   Κεντρική Τράπεζα του 1940 ,υπό τον διαβόητο Δρ.Σαχτ  και το ναζιστικό Υπουργείο Οικονομικών υπό τον Βάλτερ Φουνκ  .Εμπνευσμένοι από τις τότε  επιτυχίες της Βέρμαχτ  ,θέλησαν να καθορίσουν το κοινό ναζιστικό ευρωπαϊκό μέλλον και καθιέρωσαν με επίκεντρο το γερμανικό μάρκο και την  Ευρωτράπεζα (Europabank) ένα σχέδιο  ευρωπαϊκής νομισματικής   ενώσεως.   Οταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την  Πράγα, ο Βάλτερ Φουνκ  δήλωσε ” Μια ανυπόφορος εστία αναταραχής και κινδύνου στην Κεντρική Ευρώπη εξαλείφθη και η νέα τάξις επεκράτησε”  . Το γερμανο-ευρωπαϊκό  νέο νόμισμα και το δολλάριο θα ήταν   έκτοτε  τα δύο διεθνή νομίσματα. Θυμίζει κάτι;

Η ναζιστική Γερμανία στη  συνέχεια κατέρρευσε ,το σχέδιο Φουνκ  ανατράπηκε ,αλλά μόνο προσωρινά. Το δικαστήριο της Νυρεμβέργης απήλλαξε τους κεντρικούς τραπεζίτες από τις κατηγορίες εγκλημάτων πολέμου και τους ανετέθη  η δημιουργία του νέου μάρκου και αργότερα του νέου κοινού νομίσματος .  (Τα στοιχεία αυτά  και άλλα περισσότερα βρίσκονται στο εξαιρετικό βιβλίο του Κων. Κόλμερ  “Η μεγαλειώδης απάτη του ευρώ”  ,Εκδόσεις Λιβάνη )

Αντίστοιχα , με το σχέδιο “paperclip” , (συνδετήρας ) πολλοί γερμανοί ναζί επιστήμονες ,όπως για παράδειγμα  ο Βερνερ φον Μπράουν , διασώθηκαν στην Αμερική και συνέχισαν το έργο τους  για τα νέα αφεντικά τους αυτή τη φορά. Ως και ο ίδιος ο Μένγκελε συνέχισε τα πειράματά του ,πιθανότατα στην  Αργεντινή, μέχρι τέλους του βίου του .

Μη ξεχνάμε ,ωστόσο ,ότι η Γερμανία  δεν είναι αυτόνομη αλλά εξακολουθεί  να είναι  χώρα  υπό κατοχή  και να ρυθμίζεται απολύτως από υπερεθνικά κένρα.  Το σύνολο του χρυσού της είναι στην Αμερικάνικη FED , ιδιοκτησίας  κατά 57%   συμφερόντων  Ρότσιλντ   και ,όπως καταγγέλλεται , βάσει μυστικής συνθήκης , οτιδήποτε  βλέπει το φως της δημοσιότητας  στον έντυπο  και ηλεκτρονικό τύπο ,στα ΜΜΕ  κλπ  καθως και όλη η εκπαίδευση  και  τα πολιτιστικά τελούν  υπό τον πλήρη έλεγχο των συμμάχων ,τουλάχιστον μέχρι το 2099 . Εξάλλου ,όπως σωστά επισημαίνεται ,η Βέρμαχτ παραδόθηκε και όχι το Τρίτο Ράϊχ. Αυτά για να ξέρουμε ποιός ακριβώς μας δείχνει το δάχτυλο. Ο αρκουδιάρης με το  ντέφι είναι το πρόβλημα και όχι η αρκούδα αυτή καθ’εαυτή.

‘Ηδη  βλέπουμε μια Ευρωπαϊκή Ενωση με όλο και περισσότερες κεντρικές ,μη εκλεγμένες  εξουσίες ,με διορισμένο “ανωθεν” Πρόεδρο ,  με οικονομικούς επιτρόπουςς “πιο ίσους ” από τους άλλους , με εντολές για ακύρωση εκλογών και δοτούς πρωθυπουργούς σε Ελλάδα και Ιταλία .

Δυστυχώς  όμως η λαγότρυπα είναι  πολύ πιο βαθειά. Οι κεντρικοί τραπεζίτες εξυπηρετούν πανίσχυρα καρτέλ  ,όπως καταγγέλλεται με στοιχεία από τον Δρ. Ραθ  στο  βιβλίο του ” οι Ναζιστικές Ρίζες των Βρυξελλών ” .  Ο Δρ. Ραθ  γράφει στην ιστοσελίδα του τα εξής .

“Το  βιβλίο , «Οι Ναζiστικές ρίζες της« Ε.Ε. των Βρυξελλών », μας λέει μια ιστορία που πολλοί μπορεί, για ευνόητους λόγους, να είχαν  αρχικά απορρίψει. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να λένε ότι αν οι εκτεταμένες ιστορικές πληροφορίες που καταγράφονται στο βιβλίο ήταν αλήθεια,  σίγουρα θα έχουν ακούσει για αυτό από πριν.

Έχοντας επίγνωση αυτού, θεωρούμε ότι είναι ευθύνη μας να σας ενθαρρύνουμε όχι μόνο να κατεβάσετε αυτό το βιβλίο, αλλά και να επισκεφθείτε  και να μελετήσετε τα έγγραφα πηγής που σημειώνονται στο κάτω μέρος των σελίδων του.

Για σχεδόν  τρία τέταρτα του αιώνα, ο κόσμος έχει πειστεί  ότι ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από έναν ψυχοπαθή, τον Αδόλφο Χίτλερ, και  τους ρατσιστές χούλιγκαν, τους  Ναζί. Τα γεγονός είναι, ωστόσο, ότι ο  Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν ένας κατακτητικός πόλεμος που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του καρτέλ χημικών, πετρελαίου και φαρμάκων, με στόχο τον έλεγχο της αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων παγκόσμιας αγοράς στους  πρόσφατα  αναδυόμενους τομείς των  κατοχυρωμένων χημικών προϊόντων . (σημ. και του συνεπαγόμενου ,μέσω αυτών, ελέγχου του πλανήτη)

Επίσημα έγγραφα από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και της Νυρεμβέργης για  τα εγκλήματα πολέμου έχουν κατηγορηματικά αποδείξει ότι ο  Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος δεν  είχε μόνο προετοιμαστεί , αλλά είχε διευκολυνθεί από υλικοτεχνική και τεχνική άποψη  από το μεγαλύτερο και πιο διαβόητο καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων εκείνης της εποχής, δηλαδή , τη γερμανική IG Farben καρτέλ, τη Bayer, τη BASF, τη Hoechst και άλλες εταιρείες χημικών. Η περίληψη του κατηγορητηρίου  της Νυρεμβέργης αποδεικνύει ότι χωρίς την IG Farben,  ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος  δεν θα  μπορούσε  ποτέ να λάβει χώρα.(και την συνακόλουθη  τραπεζική χρηματοδότηση  των ιδίων συμφερόντων ,περιλαμβανομένου του παππού Πρέσκοτ-Μπους)

Θα μάθετε επίσης σε αυτό το βιβλίο   ότι  ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος, η δεύτερη μεγαλύτερη τραγωδία του εικοστού αιώνα, ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη προσπάθεια κατάκτησης  του  κόσμου  από αυτά τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Επιπλέον, αφού και οι δύο αυτές στρατιωτικές προσπάθειες για να υποδουλώσουν  την Ευρώπη και τον κόσμο είχαν αποτύχει, το καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων επένδυσε σε μια τρίτη προσπάθεια: την οικονομική και πολιτική κατάκτηση της Ευρώπης μέσω της «Ε.Ε. των Βρυξελλών».

Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι οι κυρίαρχοι  αρχιτέκτονες  για την Ε.Ε. των Βρυξελλών επιλέχτηκαν   μεταξύ εκείνων των τεχνοκρατών που είχα  ήδη  σχεδιάσει  μια μεταπολεμική Ευρώπη υπό τον έλεγχο του συνασπισμού Ναζί / Καρτέλ. Το βιβλίο αυτό θα σας παρουσιάσει αυτά τα υπό συζήτηση  μέλη του καρτέλ – ντυμένους όχι με στρατιωτικές στολές, αλλά με γκρι κοστούμια – ο  πιο διαβόητος  από τους οποίους ήταν ο Walter Hallstein, ο πρώτος πρόεδρος της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν έχετε ίσως ακούσει  ποτέ πριν για αυτά τα υπόγεια γεγονότα  είναι απλή. Μετά το 1945, η σύμπραξη επένδυσε  εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια με έναν σκοπό μόνο: να ξαναγράψει την ιστορία και να  κάλυψη  το εγκληματικό παρελθόν της. Αυτή η συγκάλυψη, όσον αφορά την εταιρική προέλευση των δύο Παγκοσμίων  Πολέμων , ήταν προφανώς η προϋπόθεση για την τρίτη προσπάθεια των μελών του καρτέλ – αυτή τη φορά μέσω των Βρυξελλών της ΕΕ – για την κατάκτηση και τον έλεγχο της Ευρώπης.

Προφανώς, τα συμφέροντα των   Καρτέλ  είχαν  ελπίσει να εντάξουν στον έλεγχό τους την Ευρώπη ,μέσω των Βρυξελλών  , χωρίς αυτές οι  σκοτεινές ρίζες να εκτεθούν ποτέ . Ωστόσο, το σχέδιο αυτό απέτυχε. Η δημοσίευση αυτού του βιβλίου και των  δεκάδων χιλιάδων  αυθεντικών  έγγράφων  στα οποία αναφέρεται σημαίνει ότι  το πείραμα  της Ε.Ε. των Βρυξελλών  έχει τελειώσει. Κανένα  δημοκρατικό πρόσωπο, οργάνωση ή κόμμα δεν μπορεί τώρα  να υποστηρίξει  αυτή τη τρίτη προσπάθεια για την κατάκτηση της Ευρώπης.

Αυτό το βιβλίο είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία για όλους εκείνους τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα που έχουν παρασυρθεί  σε υποστήριξη της ΕΕ στις Βρυξέλλες χωρίς να γνωρίζουν το φόντο ή  να κατανοούν  τον αληθινό σκοπό της. Αυτό περιλαμβάνει τους 27 αρχηγούς κρατών που έχουν υπογράψει τη “Συνθήκη της Λισαβόνας», η πλειοψηφία των οποίων δεν κατάλαβε ότι οι υπογραφές τους συνιστούσαν «Πράξη Ενεργοποίησης » για τη σύμπραξη των Καρτέλ  και των φορέων της  με σκοπό   να επιτύχουν τον έλεγχο   της  Ευρώπης.  Οι πολιτικοί και τα πολιτικά κόμματα έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν  μια πλήρη μεταστροφή και να ανακαλέσουν  δημοσίως την υποστήριξή τους για ένα μοντέλο της Ευρώπης που έχει χτιστεί  για  δεκαετίες πάνω στα  ψέματα και την εξαπάτηση.

Για τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, η έκθεσή τους στις ιστορικές ρίζες της Ε.Ε. των Βρυξελλών είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση. Έχοντας δύο φορές στο παρελθόν – σε Α ‘και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – παίξει  κρίσιμο ρόλο στη διάσωση της Ευρώπης από την  κατάκτησή της  από το καρτέλ και τους πολιτικούς παράγοντες του, οι Βρεττανοί  είναι  τώρα αντιμέτωποι με την πιθανότητα ότι οι θυσίες των  συμπατριωτών τους ήταν μάταιες. Με την υποταγή τους ,που απορρέει από τη Συνθήκη της Λισαβόνας και των Βρυξελλών της ΕΕ,  η  ζωή εξήντα εκατομμυρίων Βρετανών που ζουν σήμερα, και αναρίθμητες άλλες  που πρόκειται να γεννηθούν , θα  βρεθούν  κάτω από το ζυγό των ίδιων συμφερόντων που έχουν ήδη προσπαθήσει να τους  κατακτήσουν και να πάρουν τον έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου δύο φορές πριν. ( σημ. το ίδιο ακριβώς ,αν όχι πολύ περισσότερο , ισχύει και για την Ελλάδα )

Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να συμβάλλετε  στη διάδοση αυτών των  σημαντικών πληροφοριών   στην  οικογένεια, στους φίλους σας, τους συναδέλφους εργασίας και στην κοινότητά σας. Επιπλέον, πρέπει επίσης  να αντιμετωπίσετε τους  πολιτικούς εκπροσώπους σας – σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο – με τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο. Με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να προτρέψετε  αυτούς τους πολιτικούς να κάνουν μια επιλογή:  Είτε  μπορούν να κλείνουν τα μάτια στην αλήθεια και, ως εκ τούτου, να  στηρίξουν  από αμέλεια την εξαγορά της Αγγλίας και της Ευρώπης από μια δικτατορία των εταιρικών συμφερόντων, ή μπορούν να ενεργήσουν για την προστασία της δημοκρατίας και τα συμφέροντα της υγείας και της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Η επιλογή   που θα κάνουν αυτοί οι  πολιτικοί  σε  ό, τι αφορά την θέση τους στις Βρυξέλλες της ΕΕ θα είναι η πιο σημαντική απόφαση της πολιτικής σταδιοδρομίας τους.

Μετά την τελευταία προσπάθεια των καρτέλ για τον έλεγχο της Αγγλίας και της Ευρώπης να έχει  αποτύχει το 1945,  μια  από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες δικαιολογίες από τους πολιτικούς παράγοντες  ήταν ότι «δεν ήξερα». Μετά τη δημοσίευση αυτού του βιβλίου, ωστόσο, κανένας πολιτικός δεν μπορεί σήμερα να ισχυριστεί κάτι παρόμοιο για να   συνεχίσει να υποστηρίζει   την «Ε.Ε. των Βρυξελλών».

Από ιστορική άποψη, αυτό που επείγει περισσότερο τώρα είναι ένα κίνημα του λαού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι οι πολιτικοί σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη έχουν επηρεαστεί  από τα εταιρικά συμφέροντα του καρτέλ πετρελαίου και φαρμάκων. Συνεπώς, δεν είναι πλέον ανεξάρτητοι  υπερασπιστές των συμφερόντων του λαού. Ένα κίνημα του λαού θα είναι επομένως ο μόνος εγγυητής της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της ανεξαρτησίας για το λαό της τόσο στη Βρετανία όσο και στην Ευρώπη.”

Το βιβλίο μπορεί να διαβαστεί ή να το κατεβάσει κανείς δωρεάν στο

http://www.reject-the-eu.co.uk/nazi-roots/chapter.html 

Ενημέρωση . Το βιβλίο στα ελληνικά ΕΔΩ

‘Oποιος έχει διάθεση για περισσότερη  έρευνα σχετικά με την  σύγχρονη Λερναία Υδρα μπορεί να δει την συνέντευξη του Δρ. Joseph Farrell  στο Project Camelot  , “Οι ναζί διεθνείς” ,υποτιτλισμένη   στα ελληνικά από τον  youtuber  skion1964

ΠΗΓΗ

Επιμέλεια:Κωνσταντίνος Ζέρβας

Advertisements