Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στη σχέση της wall street και οικογενειών οπως οι Rotschilds με τον »κομμουνισμό» στη Σοβιετική Ένωση.Σημερα θα αναφερθούμε στη σχέση της wall street με τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.

Η Γερμανία, για μια ακόμα φορά στην ιστορία, προσπαθεί να μας θέσει υπό δουλεία. Χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες (και όχι μόνο) ως τεμπέληδες, αντιπαραγωγικούς, άχρηστους..

Όμως το γερμανικό θαύμα στηρίχθηκε πάνω στους Έλληνες κυρίως εργάτες, που γέμισαν, σε κοπάδια, τις φάμπρικες της χώρας αυτής μεταπολεμικά.
Λίγοι, όμως γνωρίζουν ότι ο πλούτος της χώρας αυτής (των καπιταλιστών βιομηχάνων δηλαδή) άρχισε πολύ ενωρίτερα, εν μέσω πολέμω, όταν το 3ο Ράϊχ, προμήθευε δωρεάν εργάτες στους βιομήχανους, από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, με καταναγκαστική εργασία, μέχρι θανάτου.

Τα SS ήταν ο μηχανισμός υλοποίησης του σχεδίου τότε.
Σήμερα, τη βρώμικη δουλειά την κάνουν οι προδοτικές κυβερνήσεις.
Παρακολουθείστε το επόμενο (γερμανικό) ντοκυμαντέρ, για να διαπιστώσετε την ανελέητη εκμετάλλευση του καπιταλισμού και το ρόλο του φασισμού-ναζισμού.
Καλό είναι να γνωρίζουμε τις ιστορικές αλήθειες, για να κατανοήσουμε αυτό που μας συμβαίνει σήμερα και να μην αντιμετωπίσουμε επιπόλαια την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πολιτική ζωή του τόπου…

Ακολουθούν τμήματα ενός σχετικού γερμανικού ντοκυμαντερ.Πατήστε στο cc κάτω δεξία για μετάφραση.

ΠΗΓΕΣ

Δίκη της Νυρεμβέργης .

«Μονοπώλια και Φασισμός: Δεσμοί αίματος που δεν παραγράφονται»

Ριζοσπάστης

http://www.youtube.com/watch?v=4Edt18jAJLk&list=FLR2DN8CyfpxH1TkaPgI9ViA&index=3&feature=plpp_video

Advertisements