Έβγαλαν μανιφέστο οι Διαμαντοπούλου-Λομβέρδος-Ραγκούσης. Το επιμύθιό του είναι : «Γιώργο Παπανδρέου φοβόμαστε ότι θαυποχωρήσεις.  Μην υποχωρήσεις στις «συντεχνίες» (έτσι λένε τις λαϊκες κινητοποιήσεις–ειρήσθω δε εν παρόδω «η Συντεχνία» είναι οι μασώνοι,που υπηρετουν),να παραμείνεις απόλυτα δουλικος στην (σημείωση: ιμπεριαλιστικη) Τρόικα,να μην κάνεις καμμια αντίσταση και μη χρησιμοποιήσεις τις «συντεχνίες»,αρμοδιότητας των υπουργείων μας,για να μας βλάψεις πολιτικα και να μας αποδυναμώσεις,παραμερίσεις εσωκομματικα».
Ίσως ο Ραγκούσης,να μην είναι γνήσιος,να κάνει εισοδισμο στους άλλους δύο. Με το μανιφέστο επιταχύνουν, διευκολύνουντον παραμερισμο τους , αυτοι οι 3 (ή 2),που…
 είναι απόλυτα και πραγματικα δουλικοι στην Τρόικα,που θα γίνει και πριν ακόμα απο την αντίσταση του Γιώργου Παπανδρέου στην Τρόικα, που θα συμβει τη βέλτιστη στιγμη,ύστερα απο περίοδο προσποιητης δουλικότητας,για πιο αποτελεσματικα.
Στο μεταξυ θα μπορέσουν να αγοράσουν οι Κινέζοι διευρημένα ομόλογα. Όλ’ αυτα τα ξέρει ο Μίμης Ανδρουλάκης,  Γι’ αυτο παραμένει βουλευτης του ΠΑΣΟΚ.
Και όπως είπε ο Φιντελ Κάστρο,σε συνεύτευξή του στο διεθνες περιοδικο «PLAYBOY» (τεύχος Αυγούστου 1985,σχεδον ολόκληρο δημοσιεύτηκε στην ελληνικη έκδοση,τον ίδιο μήνα) :
«Η υπομονη είναι επαναστατικη αρετη». Είναι.

ΠΗΓΗ

 

Advertisements